6.Geleneksel Cumhuriyet Caddesi Çarşı Esnafı ve Halk iftarımızı Gerçekleştirdik

11-06-2018

6.Geleneksel Cumhuriyet Caddesi Çarşı Esnafı ve Halk iftarımızı bu sene de 8 bin esnaf ve çarşı müşterimizle aynı masalarda birlikte gerçekleştirdik.
Bursa Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi derneğimiz Cumsiad ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliğimiz BTÇH işbirliğiyle yaptığımız iftarımıza Başbakan yardımcımız Sn. Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş, Bursa AK Parti İl Başkanı Sn. Ayhan Salman ve çok sayıda belediye bürokratımız, siyasi parti temsilcimiz, dostlarımız, misafirlerimiz, çarşı yöneticimiz, binlerce esnafımız ve müşterimiz katıldı.
Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgemizin en geniş ve en uzun bölümü olan Cumhuriyet Caddemizi muhteşem bir kalabalıkla tamamen dolduran esnafımıza, çarşı dostu müşterilerimize, misafirlerimize, Cumsiad'ımıza ve BTÇH'mize, özellikle öncülüğüyle B.B.Başkanımız Sn.Alinur Aktaş'a bütün esnafımız adına çok teşekkür ederiz..

HABER FOTOĞRAFLARI